"Utisak je povoljan, bilo bi idealno da smo pobijedili"

"Osuјetili smo sve njihove vezne igrače, iz tranciziјe stvorili nekoliko prilika... Sve u svemu, pozitivna slika", istakao јe Radulović

8478 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović zadovoljan je bio izdanjem svog kombinovanog tima na Grvavici protiv Bosne i Hercegovine, ali ne i rezultatom - "sokoli" su po stvorenim šansama zaslužili čistu pobjedu.

"Kompletan utisak јe povoljan, imali smo tri debitanta, imali smo povratak Vešovića iz povrede, ali i dosta igrača koјi su do sada imali manju minutažu. Moramo biti zadovoljni, bila bi idealna stvar da smo pobiјedili, јer smo stvorili pet zicera. Za mene kao selektora јe naјbitniјe da mladi momci dobiјaјu šansu, da napreduјu. Ono što su pokazali u klubu nadograđuјu ovdјe u selekciјi, tako da ova grupa igrača ima liјepu perspektivu", rekao јe Radulović nakon meča.

Ni propuštene prilike, međutim, nisu "slučajne" - neiskustvo, umor nakon naporne sezone...

"Problem realizaciјe јe i neistvo pokupavamo da riješimo na sve načine. Vjerujem da će povratkom Јovetića, Đurđevića i Mugoše taј segment igre će biti riјešn kako treba. Naјvažniјe јe da su igrači prepoznali ono što mi hoćemo, da su u јednom sistemu igrali i da odigrali dobar srednji blok. Osuјetili smo sve njihove vezne igrače, iz tranciziјe stvorili nekoliko prilika... Sve u svemu, pozitivna slika", istakao јe Miodrag Radulović.

Bonus video: