Debitanti presrećni: Falio samo gol u bosanskoj mreži

"Bili smo bolji rival od Bosanaca i sa ovakvim pristupom biće dobrih rezultata u narednom periodu", istakao je golman Miloš Dragojević.

7355 pregleda 3 komentar(a)
Miloš Dragojević, Foto: Savo Prelević
Miloš Dragojević, Foto: Savo Prelević

Spisak fudbalera koji su nosili (i nose) dres crnogorske reprezentacije duži je za tri imena nakon remija protiv Bosne i Hercegovine na Grbavici.

Golman Miloš Dragojević odigrao je svih 90 minuta, napadač Stefan Milošević drugih 45, a bek Marko Vučić posljednjih 15 minuta.

"Posebna je čast i zadovoljstvo kada imate mogućnost da igrate za nacionalni tim. Dobio sam priliku i vjerujem da sam opravdao sve to", kazao je Dragojević, golman Budućnosti, koji je u prvom poluvremenu skinuo dobru priliku Rada Krunića.

"Mislim da smo se pokazali u pravom izdanju, stvorili smo nekoliko jako dobrih prilika i žao mi je što nismo uspjeli barem jednom da poentiramo. Ipak, utisak je super - bili smo bolji rival i sa ovakvim pristupom biće dobrih rezultata u narednom periodu", istakao je Dragojević.

Milošević je u nastavku mogao da postigne gol, a pripremio je i zicer Hakšabanoviću.

"Presrećan sam zbog debija, ovo je dječački san koji se ostvario. Nadam se da sam opravdao povjerenje selektora i da ću nastaviti istim tempom", kazao je Milošević, napadač letonske Rige.

Stefan Milošević
Stefan Miloševićfoto: Savo Prelević

"Žao nam je što nismo dobili, stvorili smo nekoliko odličnih šansi i nedostajalo je samo malo sreće da damo gol. Sada dolazi Izrael, na meni je da radim naporno iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening", naglasio je Milošević.

Crna Gora je na Grbavici igrala u sistemu sa trojicom igrača u posljednjoj liniji.

"Bili smo mnogo bolji rival po mom subjektivnom mišljenju, implementirali smo novi sistem igre koji je selektor zahtijevao od nas, mada nismo imali mnogo vremena da ga uigramo, skupa smo samo dva dana, ali na terenu je to dosta dobro izgledalo, a indikator su velike prilike koje smo stvorili, ali ih nismo realizovali", kazao je štoper Maribora Ilija Martinović.

"Bosanci su trebali da napuste teren pognute glave, ali to je fudbal nadam se da će nam se vratiti protiv Izraela u subotu", poručio je 27-godišnji Cetinjanin.

Bonus video: