savićević o odnosu sa bivšim selektorom

"Branko Brnović je posljednji čovjek koji bi trebalo da bude sa mojim protivnicima, ali njemu na obraz"

"Mislim da je Branko Brnović posljednji čovjek u crnogorskom fudbalu, koji bi trebalo da se sastaje sa mojim oponentima, jer svi znaju šta sam ja uradio za njega i koliko sam bio uz njega. Njemu na obraz", rekao je Savićević

33575 pregleda 68 reakcija 68 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Nedavno je snimak na kome Dejan Savićević cijepa fotografiju na kojoj je u duelu sa Brankom Brnovićem, iz vremena dok su igrali u Crvenoj zvezdi, odnosno Partizanu, obišao region.

Njih dvojica su bili dugogodišnji saigrači, zatim i saradnici - Savićević, kao predsjednik FSCG, Brnović kao asistent, pa selektor nacionalnog tima.

Šta se dogodiolo - Savićević je kazao da je u "grupaciji ljudi" koji su protiv njega bio i Brnović.

"Mislim da je Branko Brnović posljednji čovjek u crnogorskom fudbalu, koji bi trebalo da se sastaje sa mojim protivnicima, jer svi znaju šta sam ja uradio za njega i koliko sam bio uz njega. Njemu na obraz", rekao je Savićević.

Isto, kaže, misli i za Jovana Kaluđerovića, protivkandidata za mjesto predsjednika.

"Bilo je pritisaka iz Uefe da bude skinut sa liste međunarodnih sudija, jer nije napredovao, sugestija da je vrijeme za mlađe, ali ja sam želio da završi karijeru kao internacionalac. Ali, nikad se ne zna šta može da se dogodi, ko će vam na kraju okrenuti leđa, i ja to prihvatam", kazao je Savićević.