evropsko prvenstvo u fudbalu

Dirljiv susret Eriksena i saigrača: Šetao je sa sinom, ručao sa ekipom

Vezni fudbaler Danske je 12. juna doživio srčani udar na meču Evropskog prvenstva protiv Finske. Eriksen je potom prebačen u bolnicu, gdje je operisan – u srce mu je ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju

15635 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Danski fudbaler Kristijan Eriksen posjetio je svoje saigrače iz reprezentacije, pošto je u petak pušten iz bolnice, preneo je AP.

Eriksen je u petak napustio bolnicu u Kopenhagenu, a brzo potom je otišao do kampa nacionalnog tima.

"Nismo znali da će doći. Prekinuli smo trening. Njegova posjeta je donela dobru energiju timu. Mogli smo da ga zagrlimo. Bilo je lijepo vidjeti ga kako šeta sa sinom. Bio je to dobar dan iz mnogo razloga", izjavio je vezni fudbaler Danske Kristijan Nergard.

Vezni fudbaler Danske je 12. juna doživio srčani udar na meču Evropskog prvenstva protiv Finske. Eriksen je potom prebačen u bolnicu, gdje je operisan – u srce mu je ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju.

Vezni fudbaler Intera ručao je sa saigračima prije nego što se vratio kući.

"Bilo je emotivno jer smo ga posljednji put vidjeli kako leži na travi. Znali smo da je Kristijan u redu ali potpuno je drugačije vidjeti ga uživo", izjavio je danski fudbaler Joakim Mele.

Danaska je izgubila prva dva meče na Evropskom prvenstvu, a posljednji meč u grupi igraće protiv Rusije u ponedjeljak na stadionu Parken u Kopenhagenu.

Preporučujemo za Vas