Peres o Ronaldu i Murinju: Razmaženi tipovi koji ne vide realnost

"El Confidencial" je objavio tri teksta. Prvi, u kojem Peres vrijeđa Ikera Kasiljasa i Raula Gonsalesa, drugi, u kojem vrijeđa samo Kasiljasa, i treći, u kojem vrijeđa Kristijana Ronalda i Žozea Murinja

7285 pregleda 2 komentar(a)
Peres, Foto: Shutterstock
Peres, Foto: Shutterstock

Španski list "El Confidencial" nastavlja da objavljuje transkripte razgovora Florentina Peresa, u kojima gazda Reala blati nekadašnje igrače i trenere tog kluba.

"El Confidencial" je objavio tri teksta. Prvi, u kojem Peres vrijeđa Ikera Kasiljasa i Raula Gonsalesa, drugi, u kojem vrijeđa samo Kasiljasa, i treći, u kojem vrijeđa Kristijana Ronalda i Žozea Murinja.

„Već svi vide da imamo bolje golmane od Kasiljasa. Jadnik, nema pojma o tome. Bez brige, jako ga dobro poznajem. On je čovek bez… Daj, nizak je. Takođe, po njemu se tačno vidi kada je u dobrim odnosima s djevojkom, a kada nije. Odsutan je. Kao mali dječak. Kao pas koji sjedi u krilu, lutka“, rekao je Peres o Kasiljasu u drugom razgovoru, koji je objavljen.

Zatim je, u trećem tekstu pogrdno opisivao i Ronalda i nekadašnjeg trenera Žozea Murinja. Taj razgovor je iz oktobra 2012.

„On je lud. Tip je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije. Da jeste, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno pravi gluposti“, rekao je Peres o Ronaldu.

Dodao je i da Ronaldu agent Žorž Mendeš nije šef, kao što nije ni Žozeu Murinju.

„Nema nikakav uticaj ni za intervjue, nema šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi mnogo više novca. Govorimo o mnogo novca kada je reč o pravima na lik i djelo, ali imaju i tu stranu koja odbija ljude“, pričao je Peres.

Peres je komentarisao objavljivanje ovih razgovora.

"Jasno mi je da su sada izašli u javnost samo zbog mog učestvovanja u projektu Superlige. Sve naredne akcije odradiće moj advokati koji detaljno proučavaju ovaj slučaj", kazao je Peres.

Bonus video: