Mesijev spektakularni odmor u Majamiju, ali fanovi su mu za petama...

Mesi odmara i dijeli fotogragije sa fanovima, ali samo jedan "pokušaj" izlaska na kafu izazvao je opšti metež - Mesija je kroz masu impresioniranih obožavalaca moralo da sprovede obezbjeđenje

10468 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Leo Mesi odmora sa porodicom u Majamiju, nakon vjerovatno najljepšeg ljeta u karijeri - titula Kopa Amerike, prvog velikog trofeja koji je osvojio sa Argentinom, ne računajući Olimpijske igre 2008.

Ni spekulacije da njegova budućnost u Barseloni još nije zagarantovana i potvrđena izgleda da ne dotiču 34-godišnjeg superstara, koji na fotografijama koje on i njegova supruga Antonela Rokuco dijele preko društvenih mreža djeluje svježe, zadovoljno, relaksirano.

Leo Mesi
foto: Instagram

Leo Mesi sa suprugom i tri sina odmara u Ki Biskejnu, u blizini Majamija, na Floridi, u iznajmljenoj vili koja valjda sve što može da se poželi - pogled na okean iz svake od pet soba, na sva četiri sprata, pet kupatila sa đakuzijima, saunama, bazen koji gotovo "dodiruje" okean, garažu za više vozila, igraonicu, teretanu...

Leo Mesi, Majami
foto: Marca

Mesi uživa, ali nema potpuni mir.

Samo jedan "pokušaj" izlaska na kafu izazvao je opšti metež - Mesija je kroz masu impresioniranih obožavalaca moralo da sprovede obezbjeđenje.

Argentinac bi, ipak, trebalo da na pravi način dočeka sezonu za koju se, uprkos svemu, vjeruje da će ostati u Barseloni.

Mesi sa porodicom u Majamiju
Mesi sa porodicom u Majamijufoto: Instagram

Bonus video: