Savović: Zaslužili smo gol i pobjedu; Drinčić: Nismo bez šansi u revanšu

Sutjeska na "DG areni" remizirala bez golova sa Makabijem. Revanš narednog četvrtka u Izraelu

7128 pregleda 5 komentar(a)
Nikola Janjić na večerašnjem meču, Foto: Boris Pejović
Nikola Janjić na večerašnjem meču, Foto: Boris Pejović

Trener Sutjeske, Milija Savović bio je zadovoljan nakon večerašnjeg meča sa Makabijem iz Tel Aviva na "DG areni" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nikšićani su protiv Izraelaca igrali bez golova, imali šansi, ali na kraju nisu uspjeli da pobijede.

"Mislim da smo zaslužili pogodak i pobjedu, koja bi bila velika za nas. Prije svega, zadovoljan sam kako su momci odigrali utakmicu, igrali su staloženo, strpljivo i čekali priliku. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo imali sreće da postignemo gol. Sve u svemu, jedna dobra utakmica", kazao je nakon meča Savović.

Dobro priliku imao je Marko Matanović u finišu meča, ali je njegov udarac sa oko 25 metara odbranio golman Makabija.

"Matanović ima dobar udarac. Znali smo da, ako bude šutirao, može da bude opasno, ali lopta nije završila iza leđa golmana", rekao je Savović.

Revanš je narednog četvrtka u Izraelu.

"Po najavama već je prodato 15 hiljada ulaznica. U Makabiju očekuju da će biti i 20 hiljada navijača, tako da će biti jedna prava atmosfera, jedno veliko iskustvo za sve nas. Nadam se da ćemo i u tom meču biti staloženi i da ćemo uživati u prilici što igramo sa kvalitetnim ekipama, ali i da pokažemo da imamo kvalitet i znanje da se nosimo sa njima", poručio je Savović.

Zadovoljan je bio i štoper Sutjeske, Miloš Drinčić.

"Zadovoljni smo. Dobro smo se pripremili, što se i vidjelo na terenu. Falilo je malo sportske sreće da pobijedimo. Nismo bez šansi u revanšu. Htjeli smo da zatresemo mrežu, ali danas lopta nije htjela u gol", kazao je Drinčić.

Povezani članci

22. Jul 2021.

Hrabra Sutjeska propustila da sruši Makabi

Bonus video: