Sutjeska dočekuje Podgoricu: Derbi prvog kola kraj Bistrice

Trener Sutjeske Milija Savović najavljuje određene promjene u ekipi

3366 pregleda 5 komentar(a)
Grivić (Sutjeska) na jednom od prethodnih mečeva sa Podgoricom, Foto: Boris Pejović
Grivić (Sutjeska) na jednom od prethodnih mečeva sa Podgoricom, Foto: Boris Pejović

Sutjeska i Podgorica su dvije od četiri domaće ekipe koje ovog ljeta igraju na evropskoj sceni (Podgorica je ispala, Nikšićani su još “živi”), sudar drugoplasiranog i četvrtoplasiranog iz prošle sezone - njihov večerašnji meč kraj Bistrice (19 h) derbi je 1. kola Telekom 1. CFL.

Sutjesku u četvrtak u Tel Avivu čeka revanš meč sa Makabijem (nakon 0:0 kod kuće), pa trener Milija Savović najavljuje određene promjene u ekipi.

- Izabraćemo one koji budu najsvježiji. Biće dosta promjena u odnosu na prvi meč sa Makabijem. Važno je da startujemo pobjedom - rekao je Savović.

U timu neće biti Miloša Drinčića, koji od prethodne sezone vuče suspenziju zbog kartona.

- Očekujem da odigramo kvalitetan meč. Moramo biti oprezni i koncentrisani. Pokušaćemo da igramo našu igru, kako bismo otvorili sezonu na najbolji način - poručio je Nikola Stijepović.

Vladimir Boljević, nekadašnji reprezentativac, vratio se ovog ljeta u CFL nakon 11 godina, u kojima je nastupao u Poljskoj i na Kipru. Zadužen je da drži vezni red Podgorice.

- Prva utakmica u prvenstvu je uvijek teška, ali smo spremni i motivisani da damo maksimum. Sutjeska je jedan od favorita za titulu, ozbiljna ekipa za naše prilike, zato moramo da im se suprostavimo čvrstom igrom - kazao je Boljević.

Bonus video: