Budućnost potvrdila rastanak sa Grbićem i Božovićem

Draško Božović ide u Dečić, Grbić karijeru nastavlja u Mornarui

8524 pregleda 11 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Petar Grbić je napustio Budućnost, a za njim i Draško Božović - klub je objavio da je s iskusnim fudbalerima sporazumno raskinuo saradnju.

"Poslije najvećih rezultata u istoriji kluba, titula, najveće bodovne razlike, ponosan sam što sam bio kapiten, kao i na svaki dan proveden u klubu i na druženju sa svim ljudima u klubu. Jednostavno, teško je jer niko nije očekivao da sve ovako da se završi, ali to je fudbal. Idem uzdignute glave, ponosan na sve što sam napravio kako sa prvim timom igrački, tako i ljudski", rekao je Grbić koji bi karijeru trebalo da nastavi u Mornaru.

"Šta želim Budućnosti suvišno je pričati. Želim da se što prije vrati na pobjednički kolosjek, da dokaže zašto je najveći klub u Crnoj Gori i da proba da ponovi uspjeh od prošle godine. Biće teško, ali momci treba da vjeruju".

Božović vjerovatno ide u Dečić.

"Mislim da sam dao veliki doprinos u prethodne tri sezone u osvajanju trofeja, a posebno sam ponosan na posljednju godinu kada smo ostvarili istorijski uspjeh osvojivši duplu krunu. Možda jedina mrlja ostaje nastup u Evropi, ali jednostavno naišao je takav period kada je cijela ekipa bila van forme i nismo napravili rezultat koji se očekivao", poručio je Božović.

Obojica su se zahvalili Budućnosti, ali ne i upravi kluba.

Pomenuli su bivšeg trenera Mladena Milinkovića, te Andriju Delibašića, Nikolu Vukčevića, Božidara Vuksanovića, ekonoma Zorana Gajevića, te fizioterapeute Zorana Jovovića i Damira Zejnilovića.

Bonus video: