Sutjeska u Pljevljima traži nastavak serije: Teško gostovanje, ali pobjeda je imperativ

Meč u Pljevljima počinje sjutra u 20 časova

6624 pregleda 0 komentar(a)
Vuković, Foto: Savo Prelević
Vuković, Foto: Savo Prelević

Već na startu sezone Sutjeska je najavila najveće ambicije - maksimalnih devet bodova nakon tri odigrana meča, uz podatak da se mreža Nikšićana još uvijek nije zatresla potvrda su kvaliteta ekipe Milije Savovića.

A nakon dobrog starta sezone, „plave” očekuje najozbiljniji ispit u dosadašnjem dijelu prvenstva - gostovanje Rudaru u Pljevljima.

Meč pod Golubinjom, u okviru 4. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige počinje sjutra (20 h), a na klupi Sutjeske neće biti trenera Savovića, koji je suspendovan zbog nesportskog ponašanja na prethodnom meču protiv Jezera.

"Probaćemo da nadomjestimo njegov izostanak - kako mi na klupi, tako i igrači na terenu", kazao je pomoćni trener "plavih", Dejan Jelenić.

Rudar je - uz meč manje - još uvijek bez pobjede u domaćem šampionatu.

"Radi se o ekipi koja ima individualni kvalitet, koja želi da igra. Kvalitetni su naprijed. Mi želimo da se nadigravamo, da diktiramo stvari na terenu. Nećemo mnogo mijenjati naš stil igre - naše je da saradnju veznih igrača i napadača u posljednjoj trećini terena podignemo na jedan dodatni nivo iz kojeg ćemo stvoriti veći broj šansi i doći do pobjede", kazao je Jelenić.

Jelenić
Jelenićfoto: Printscreen YouTube/FK Sutjeska

Fudbaler „plavih”, Marko Vuković je jasan - cilj u Pljevljima je trijumf.

"Očekuje nas teško gostovanje. Sezonu smo otvorili na sjajan način. Skautirali smo protivnika - Rudar ima kvalitet da ugrozi svaku ekipu u ligi. Pobjeda je imperativ", poručio je Vuković.

Povezani članci

14. Avgust 2021.

Budućnost bi da izađe iz mraka

Pobjeda nad Jezerom u prethodnom kolu ostala je u sjenci teške povrede Dragana Grivića.

"Biće teško na svim utakmicama bez Grivića. Osjetiće se nedostatak, ali mislim da ko god bude u ekipi na njegovoj poziciji, da će dati maksimum i ispuniti zadatak kako treba. Žao nam je što smo izgubili jednog igrača kao što je on. Nedostajaće nam i želim mu brz oporavak i da se što prije vrati na teren", rekao je Vuković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: