Čekaju se samo zvanične potvrde: Mbape u Realu, Ronaldo u Sitiju

Cijelog dana se vrtjela priča oko dva fudbalska superstara, a kada je britanski "Skaj" javio da je Real povećao ponudu za Mbapea, a španski "As" da je Ronaldo dogovorio uslove sa Sitijem, bilo je jasno da se poslovi završavaju

14249 pregleda 0 komentar(a)
Foto: UEFA
Foto: UEFA

Dva velika transfera biće realizovana do kraja prelaznog roka.

Još nisu zvanično potvrđena, ali nema dileme da će do 31. avgusta sve biti gotovo - Kilijan Mbape ide u Real, Kristijano Ronaldo u Mančester siti.

"Marka" je javila da je PSŽ prihvatio ponudu Reala za Mbapea - 170 miliona eura, uz 10 miliona na ime bonusa, dok su poznati italijanski novinari Đanluka di Marcio i Fabricio Romano najavili da je Ronaldo saopštio čelnicima Juventusa da želi da ide, a da je Siti klub u kome će nastaviti karijeru.

Cijelog dana se vrtjela priča oko dva fudbalska superstara, a kada je britanski "Skaj" javio da je Real povećao ponudu za Mbapea, a španski "As" da je Ronaldo dogovorio uslove sa Sitijem, bilo je jasno da se poslovi završavaju.

Sve će biti još jasnije sjutra, ali trebalo bi da se dogodi veliki obrt pa da dva velika igrača ne obilježe kraj transfer perioda...

Bonus video: