Neizvjestan transfer: Mbape ljut, na silu ostaje u Parizu?

U Pariz je stigla ponuda od 170 miliona eura, plus 10 na ime bonusa, za 22-godišnjeg napadača, ali francuski klub, za sada, nije dao zvaničan odgovor

9537 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kilijan Mbape je u kombinaciji za tim Pari Sen Žermena u večerašnjem meču sa Remsom, što bi moglo da znači da od velikog transfera u Real na kraju neće biti ništa.

U Pariz je stigla ponuda od 170 miliona eura, plus 10 na ime bonusa, za 22-godišnjeg napadača, ali francuski klub, za sada, nije dao zvaničan odgovor.

To što Mauricio Poketino računa na njega za duel koji počinje od 20 i 45 tumači se da je ponuda - odbijena.

Kako javlja "Skaj sports", Mbape je duboko razočaran odnosom kluba prema njemu i smatra da PSŽ želi da ga zadrži na silu, jer je njegova namjera da karijeru nastavi u Realu.

Prelazni rok ističe 31. avgusta.

Mbapeu ugovor ističe narednog ljeta kada postaje slobodan igrač i može da ode bez obeštećenja, a da sa drugim klubom već u januaru 2022. potpiše ugovor.

Očekivano, u sastavu PSŽ-a za duel sa Remsom je i Leo Mesi, očekuje se da će argentinski as dobiti prve minute u dresu novog kluba, tako da je moguće da će se prvi put na terenu naći tri velike zvijezde današnjeg fudbala - Mesi, Nejmar i Mbape.

Bonus video: