Vukotić: Mogli smo da izvučemo više, mnogo igrača nije fizički spremno za ovaj nivo

"Nakon svega, ostaje žal. Mislim da smo iz ovog meča mogli više da izvučemo. Međutim, Švedska je kvalitetna i, kada ne iskoristiš svoje šanse, kazni te za te promašaje", rekao je selektor mlade selekcije

5245 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore je danas ponovo poražena od Švedske, i to rezultatom identičnim onom iz prethodnog meča - 3:1.

Kao i u Podgorici prije nešto više od mjesec, ekipa Miodraga Vukotića imala je dosta perioda dobre igre u Helsingborgu, ali su sokole" boljeg rezultata koštale šanse koje su ostale neiskorišćene.

"Mislim da smo sedamdesetak minuta odigrali dobro. Pogotovo smo bili dobri u prvom poluvremenu, kada smo imali nekoliko šansi za gol. Ali, umjesto da vodimo, mi smo tada primili gol. U nastavku je bilo evidentno da dosta igrača nije u adekvatnom fizičkom stanju za ovaj nivo takmičenja, pa su se dešavale individualne greške zbog pada koncentracije. Kasnije smo postigli gol, promašili penal...", rekao je Vukotić i dodao:

"Nakon svega, ostaje žal. Mislim da smo iz ovog meča mogli više da izvučemo. Međutim, Švedska je kvalitetna i, kada ne iskoristiš svoje šanse, kazni te za te promašaje".

Bonus video: