OGLASIO SE CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC

Osmajić: Nije istina šta pišu, nisam bio pijan, napadnut sam i udaren od strane dva momka iz čista mira

"Nisam došao da se bijem i da pijem alkohol, došao sam da igram fudbal u najjačoj ligi na svijetu i da predstavljam sebe i cijelu Crnu Goru", poručio je Osmajić

18843 pregleda 30 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Cadiz
Foto: Cadiz

Crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić oglasio se danas povodom incidenta koji se dogodio u Kadisu u utorak veče.

Španski mediji - Diario de Cadis, As, ali i mnogi drugi, objavili su da je 22-godišnji fudbaler u noćnom provodu učestvovao u dvije tuče, da je bio u pijanom stanju i da je udaren flašom o glavu.

Osmajić je i udaljen iz prvog tima Kadisa i do daljnjeg će trenirati sa B timom.

"Želim da se oglasim povodom situacije koja se dogodila u Kadizu. Nije istina što pišu mediji, ja sam napadnut od strane dva momka koja su bila u pijanom i drogiranom stanju, i iz čista mira sam dobio flašu u glavu. Htio sam da idem kući ali su me sačekali ispred i ponovo su me napali, morao sam da se branim", kazao je Osmajić.

"Želim da naglasim da nisam bio pod uticajem alkohola i da nisam kriv. I nisam došao da se bijem i da pijem alkohol, došao sam da igram fudbal u najjačoj ligi na svijetu i da predstavljam sebe i cijelu Crnu Goru. Zato ko je i malo pametan, shvatiće, i svi što me pitaju kako sam i ostalo, sve je u redu, nije mi ništa", poručio je Osmajić preko društvenih mreža.

Preporučujemo za Vas