Milijardere čeka veliki posao: Njukasl u prvom meču od dolaska novih vlasnika izgubio od Totenhema

Sparsi slavili 3:2 na "Sent Džejms parku", "svrake" ostale pretposljednje na tabeli

8480 pregleda 3 komentar(a)
Konačno zatresao mrežu u takmičenju čiji je bio najbolji strijelac i asistent prošle sezone: Hari Kejn postiže gol za preokret, Foto: Reuters
Konačno zatresao mrežu u takmičenju čiji je bio najbolji strijelac i asistent prošle sezone: Hari Kejn postiže gol za preokret, Foto: Reuters

Saudijski princ je kupio Njukasl, ali će mu biti potrebno mnogo vremena da "svrake" dovede do vrh engleskog fudbala.

Šta više, prvi cilj će biti da klub sa sjevera izbjegne ispadanje u Čempionšip, jer je u prvom meču pod novom upravom izgubio od Totenhema na "Sent Džejms parku" 3:2.

Domaći su poveli već u 2. minutu golom Kaluma Vilsona, ali je na poluvremenu bilo 1:3, zahvaljujući pogocima Tangija Ndombelea, Harija Kejna i Heung Min-Sona.

Kejnu je tako prvi put zatresao mrežu u novoj sezoni Premijer lige, čiji je bio najbolji strijelac i asistent prošle takmičarske godine.

Erik Dajer je u 89. minutu veoma nespretno zatresao svoju mrežu, ali Njukasl nije mogao ni do boda u hiljaditom meču Stiva Brusa u ulozi menadžera.

Vest Hem je u jednom od derbija kola savladao Everton na "Gudison parku" golom Anđela Ogbone u 74. minutu i izjednačio se sa "karamelama" i Mančester junajtedom na diobi 6. mjesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: