Nedović: Najsurovije smo kažnjeni; Camaj: Ovo nam je trebalo

"Stvorili smo veliki broj šansi i uputili veliki broj udaraca u gol - najviše od kada sam trener Budućnosti", kazao je Aleksandar Nedović

6389 pregleda 6 komentar(a)
Camaj slavi prvi gol Dečića, Foto: Savo Prelević
Camaj slavi prvi gol Dečića, Foto: Savo Prelević

Dečić je pod Goricom šokirao Budućnost (2:1) i prekinuo niz "plavih" od pet vezanih pobjeda.

Tuzani su ostvarili tek drugu pobjedu u posljednjih devet kola, kojom su se probili na četvrtu poziciju.

"Prezadovoljni smo, trebala nam je ova pobjeda da nas podigne, kao najava nekog pobjedničkog niza koji smo igrama zasluživali i u prethodnim utakmicama, ali rezultat nije došao", kazao je napadač Dečića Ilir Camaj, koji je u 55. minutu doveo Tuzane u vođstvo.

Budućnost, koja se ispromašivala u prvom poluvremenu, izjednačila je u 85. minutu golom Šalete Kordića, ali je Draško Božović u nadoknadi srušio svoj bivši tim i donio trijumf timu Miljana Radovića.

Povezani članci

06. Novembar 2021.

Draško Božović sada sa potpisom na poraz Budućnosti

"Prvi dio je pripao njima, imali su brojne šanse, ali nam u posljednjim sekundama nije sviran čist, jer sam bio u gol šansi kad me je Raspopović gurnuo s leđa. U drugom dijelu smo promijenili plan, bili smo bolji, iz toga smo dali gol i propustili neke šanse da damo i drugi. Oni su potom preuzeli inicijativu, a nas je sreća pogledala na kraju, naravno i majstorstvo Draška Božovića", dodao je Camaj.

Budućnost sada ima 12 bodova manje od Sutjeske - da je pobijedila razlika bi nakon duže vremena bila jednocifrena, ovako...

„Mislim da smo u prvom poluvremenu trebali da završimo svaku brigu oko utakmice. Stvorili smo veliki broj šansi i uputili veliki broj udaraca u gol - najviše od kada sam trener Budućnosti".

Aleksandar Nedović
Aleksandar Nedovićfoto: Savo Prelević

"Fudbal vam, međutim, nekada to donese - da ne realizujete određene situacije i na kraju budete najsurovije kažnjeni“, rekao je trener Budućnosti Aleksandar Nedović nakon utakmice.

Bonus video: