Murinjovoj Romi malo i 26 šansi, "vučica" poražena u Veneciji

Venecija je nakon preokreta nanijela Romi peti poraz ove sezone

7306 pregleda 2 komentar(a)
Kola krenula nizbrdo i u Rimu, Foto: Reuters
Kola krenula nizbrdo i u Rimu, Foto: Reuters

Roma je u krizi bez kraja, nakon poraza u Venciji - 3:2. I to preokretom!

Nestvarni promašaji te odbrana porozna kao švajcarski sir presudili su Romi, koja je u posljednjih sedam utakmica slavila samo jednom!

Na radost prepunog stadiona u Veneciji, koji su gledali dinamičan fudbal sa brojnim šansama na obje strane. Junak je argentinski golman Romero, tragičar Temu Ejbraham koji je promašio čak pet zicera, ali se nisu proslavili ni Šomurodov, Kristante...

Do poluvremena su viđena tri gola, trebalo je makar 10. Već u 3. minutu Kaldara je obradovao navijače.

Sve do finiša poluremena Roma je promašivala za rubrike, vjerovali ili ne! A tada je Šomurodov pogodio u 43. minutu a onda u drugom minutu nadoknade asistirao Ejbrahamu za preokret.

U nastavku je utakmica krenula mirnijim tokom a onda nesrećan kontakt i penal za Veneciju koji je Matia Aramu pretvorio u pogodak u 65.

Uslijedila je nova ofanziva "vučice", šanse kao na traci i u 74. minutu Ejbraham opet promašuje zicer, a u istom minutu Ampadu spaja Okerekea sa golom, koji sa lakoćom vara Rui Patrisija.

Roma je napala iz svih oružja, imala još par zicera, ali je i domaćin iz kontre mogao do još kojeg pogotka. Naročito rezervista Tomas Anri koji je iz prvog kontakta sa loptom i to iz voleja uzdrmao prečku.

Kristante, potom Peres nisu u finišu pogodili iz dobrih pozicija za makar bod ekipe Žoze Murinja, koja je imala nestvarnih 26 šuteva ka golu, dva puta više od Venecije.

Roma je upisala peti poraz!

Bonus video: