Bernardo Silva ne igra protiv Iraca, Santoš ne razmišlja o Srbiji

Portugal, koji ima bod zaostatka za Srbijom koja je na čelu Grupe A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022, sjutra gostuje Republici Irskoj

2793 pregleda 0 komentar(a)
Santoš, Foto: Reuters
Santoš, Foto: Reuters

Selektor Portugala, Fernando Santoš rekao je danas da na predstojećem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Republike Irske ne može da računa na Bernarda Silvu, ali da vjeruje da će biti spreman za odlučujući duel protiv Srbije.

"Vjerujemo da će Bernardo biti na raspolaganju za utakmicu protiv Srbije u nedjelju. Došao je umoran, žalio se da je odigrao mnogo utakmica i nije mogao da ode na trening, ali se dobro oporavlja i vjerujemo da će moći da igra protiv Srbije", rekao je Santoš na konferenciji za novinare.

Portugal, koji ima bod zaostatka za Srbijom koja je na čelu Grupe A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022, sjutra (20. 45 h) gostuje Republici Irskoj.

Povezani članci

10. Novembar 2021.

Težak put do Katara - dani odluke za Hrvatsku i Srbiju

Sa šestoricom igrača kojima prijeti suspenzija zbog žutih kartona (Žoao Kanselo, Ruben Dijaš, Žoze Fonte, Žoao Palinja, Renato Sančes i Diogo Žota), Santoš je poručio: "Najvažnija je utakmica protiv Irske".

"Sastavićemo jak tim. Biće to teška utakmica, u Portugalu su pokazali da su takmičarski tim. Nikada ne odustaju, ne povlače se i bore se", istakao je selektor Portugala.

Bonus video: