Derbi začelja: Petrovac ustupio "fenjer" Dečiću

Petrovčani slavili sa 1:0 golom Muharemovića u 61. minutu. Tuzani u finišu propustili tri velike šanse
0 komentar(a)
Budućnost - Petrovac, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.11.2017. 20:30h

U derbiju začelja Petrovčani su imali više sreće i nakon duže vremena pobjegli sa začelja tabele. „Fenjer” su ustupili upravo Dečiću.

Nakon nezanimljivog prvog poluvremena odluka je pala u 61. minutu - Vučinić je centrirao sa lijeve strane, pogriješio je golman Tuzana Radović, lopta je pogodila Muharemovića i odbila se u mrežu.

Gosti su dobro reagovali nakon primljenog gola, ali nisu mogli do izjednačenja - tri idealne prilike propustili su Golubović u 67. i Camaj u 77. i 87. minutu

"Osvojili smo tri izuzetno važna boda. Nakon poznatih događaja koji su nas pratili ostali smo sa malim brojem igrača. Na vrijeme smo dali gol i na kraju sačuvali prednost protiv dobre ekipe Dečića", kazao je Željko Mrvaljević, pomoni trener Petrovca.

"Mislim da nismo zaslužili da budemo poraženi. Nismo imali sreće, nakon primljenog kiks gola imali smo nekoliko ozbiljnih prilika. Nadam se da će nam se negdje vratiti ovo", istakao je Mirko Marić, trener Dečića.

Petrovac - Dečić 1:0

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Gledalaca: 200. Sudija: Nikola Vođević (Podgorica). Strijelac: Muharemović u 61. minutu. Žuti kartoni: Savović, Kacić, Muharemović (Petrovac), Vuljaj (Dečić).

Petrovac: Popović, Savović, Redžović, Mandić, Kacić, Vučinić, Mikijelj, Kajević, Muharemović (78. Nikišava), Boričić, Đorđević.

Dečić: Radović, Tuzović, Mihailović, Vlahović, Camaj, Nestorović, Racković, Ujkaj, Golubović, Vuljaj (63. Gardašević), Kami.

Bonus video: