Savićević: Srbija je zgromila Portugalce, prijatno sam iznenađen

On je u razgovoru za Sport klub rekao da je tim koji vodi njegov dugogodišnji saigrač Dragan Stojković "zgromio Portugalce"

12941 pregleda 36 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Predsjednik FSCG Dejan Savićević kazao je da je iznenađen pobjedom selekcije Srbije u Portugalu.

On je u razgovoru za Sport klub rekao da je tim koji vodi njegov dugogodišnji saigrač Dragan Stojković "zgromio Portugalce".

"Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobjedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vjetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak? Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htijenje… Super. Čestitam“, naglasio je Savićević za Sport klub.

Srbija je u svemu bila bola bolja...

„Hrabro, otvoreno, po sedmorica, osmorica igrača u napadu, provuče se i poneka greška, Sančes je kod 1:1 propustio veliku šansu… Za sve je neophodna sreća, nju Portugal nije zaslužio, nadigran je u svim segmentima. Kratko, jasno i glasno – Srbija je zgromila Portugalce“.

Pohvalio je selektora, kome je, kaže, poslao poruku sa čestitkama, a razgovor je ostavio kada se euforija smiri...

"Unio je preko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: ‘ja ću da igram, ja neću da igram za reprezentaciju.’ Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka… Svaka im čast“, rekao je Savićević.

Bonus video: