Radulović nakon žrijeba: Želimo da se takmičimo, grupa je po mjeri

"Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj", rekao je Radulović

4686 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović je bio zadovoljan ishodom žrijeba za B Ligu nacija.

"Sokoli" će se sastati sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom.

"Mislim da smo dobili grupu po mjeri. Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj", rekao je Radulović

BiH je rival iz prvog šešira.

"Sa BiH smo u junu igrali, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal", istakao je Radulović i dodao:

"Oni i Finci su bili u istoj grupi. BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmicim što govori kakvi su Finci. Opasni sa Pukijem i Pohjanpalom u napadu".

A Rumuni...

"Rumuni - jaki kao i uvijek, imali su solidne kvalifikacije za Mundijal. Najvažnije je da se dobro pripremimo", poručio je Radulović.

"Mi u prošlim kvalifikacijama nismo uspjeli da pružimo šansu mlađima jer smo odmah išli u takmičenje. Sada možemo da ih probamo. Cilj je da se napravi grupa od 30 igrača, ništa manje. Teško je takmičenje u ovakvim uslovima - koronavirus, povrede... Zato moramo da imamo široku grupu", zaključio je Radulović.

Bonus video: