Da li je bivši igrač Reala najavio transfer vijeka?

O dolasku Nejmara u Madrid piše se već neko vrijeme. Mediji su javljali da je njegov astronomski transfer iz Barselone u PSŽ od 222 miliona eura bio samo "maska", te da je Brazilac morao da napravi taj korak, kako ne bi direktno iz Barse došao u Real
64 pregleda 7 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.05.2018. 15:53h

Paul Brajtner, nekadašnji fudbaler Reala (1971-1974), uzburkao je svjetsku fudbalsku javnost izjavom koju je dao za jednu njemačku televiziju.

"Nejmar će naredne sezone biti važan igrač za Real", kazao je Brajtner, koji je nedavno boravio nekoliko dana u Madridu, kao posebni gost kluba uoči meča sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona.

"Da li je Brajtner potvrdio transfer vijeka. Simptomatično je što je Brajtner to rekao nakon posjete Realu", pitaju se španski mediji.

O dolasku Nejmara u Madrid piše se već neko vrijeme. Mediji su javljali da je njegov astronomski transfer iz Barselone u PSŽ od 222 miliona eura bio samo "maska", te da je Brazilac morao da napravi taj korak, kako ne bi direktno iz Barse došao u Real.

Florentino Peres nikada nije jasno demantovao mogućnost da jedan od najboljih i najatraktivnijih igrača današnjice karijeru zaista nastavi u Realu.

Nejmar je, s druge strane, još u novembru prošle godine, dok je bio sa reprezentacijom Brazila, kazao da je vrijeme da prestanu priče na tu temu, te da je srećan u Parizu.

PSŽ je više puta saopštio da nema govora o odlasku, ali spekulacije nisu zaustavljene.

Jedna rečenica je sada ponovo pokrenula lavinu.

Nejmar se još oporavlja od povrede i operacije kosti u stopalu, ali će biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Bonus video: