Tuhel nezadovoljan zbog izjava Lukakua: Zatečen sam...

Intervju je snimljen ranije ovog mjeseca, ali je objavljen sinoć, samo nekoliko dana prije meča Čelsija protiv Liverpula.

10614 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da nije zadovoljan zbog komentara Romela Lukakua, koji je izrazio nezadovoljstvo svojom situacijom u tom klubu.

Lukaku, koji je stigao u Čelsi ovog ljeta iz Intera, dao je intervju za italijanski Skaj sport u kojem je rekao da "nije baš zadovoljan situacijom" na Stamford Bridžu i požalio se na Tuhelovu odluku da igra u "drugačijoj formaciji".

Intervju je snimljen ranije ovog mjeseca, ali je objavljen sinoć, samo nekoliko dana prije meča Čelsija protiv Liverpula.

"Ne dopada mi se to jer se unosi galama koja nam nije potrebna. Jednostavno, ne pomaže nam", rekao je Tuhel upitan za komentar izjave Belgijanca, prenosi Skaj sport.

"S druge strane, ne bih volio da pravimo priču većom nego što zaista jeste. Dobro znate da je lako izvlačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda kasnije shvatite da to nije toliko loše i da možda nije tako mislio. Ali, iskreno, ne sviđa mi se", naveo je Tuhel.

Tuhel je otkrio da Lukaku nije razgovarao sa njim o svojim osjećanjima prije nego što je intervju emitovan i da je bio zatečen time da je nesrećan.

"Ne bih rekao da je nesrećan. Baš suprotno i zato sam iznenađen", rekao je Tuhel.

Tuhel je naveo i da bi sve trebalo da se rješava iza zatvorenih vrata, a na pitanje da li će razgovarati sa Belgijancem i da li mogao da se suoči sa disciplinskim mjerama, odgovorio je: "Hoćemo i uradićemo to iza zatvorenih vrata".

Lukaku je od povratka u Čelsi postigao sedam golova na 18 utakmica, a omela ga je i povreda skočnog zgloba prije nego što se zarazio koronavirusom.

Kao rezultat toga, Lukaku je kompletirao 90 minuta u Premijer ligi samo jednom u posljednjih 13 mečeva i to na posljednjoj utakmici protiv Brajtona kada je postigao gol u remiju 1:1.

Ekipa Tomasa Tuhela je trenutno druga na tabeli Premijer lige, a u nedjelju će dočekati Liverpul.

Bonus video: