Brentford vraća Eriksena u fudbalski život, Njukasl hoće i Navasa

Eriksen je doživio srčani udar prošlog ljeta na utakmici sa Finskom na otvaranju Eura i bio je klinički mrtav. Zbog toga mu je ugrađen defibrilator, a kako sa njim ne može da igra u Italiji, ugovor sa Interom je sporazumno raskinut

4509 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Najveće sume novca u fudbalu vrte se na Ostrvu, zato i ne čudi što najviše spekulacija oko transfera dolaze iz Premijer lige.

Dvije današnje vijesti su jako zanimljive - Brentford hoće Kristijana Eriksena, a Njukasl bi da dovede i Kejlora Navasa.

„Dejli mejl” javlja da su „pčelice” stupile u kontakt sa Dancem i ponudile mu ugovor do kraja sezone, sa mogućnošču produženja na još godinu.

Eriksen je doživio srčani udar prošlog ljeta na utakmici sa Finskom na otvaranju Eura i bio je klinički mrtav. Zbog toga mu je ugrađen defibrilator, a kako sa njim ne može da igra u Italiji, ugovor sa Interom je sporazumno raskinut.

Zbog toga se govorilo o povratku u Ajaks, ali i na Ostrvo, gdje su ga dobro zapamtili dok je igrao za Totenhem.

Navas je, s druge strane, bio nezadovoljan ljetos kada je ozvaničen dolazak MVP-a Evropskog prvenstva, Đanluiđija Donarume, ali i pored toga više brani od sjajnog Italijana.

Očekuje se, ipak, da će vremenom morati da mu ustupi mjesto među stativama, što „svrake” pokušavaju da iskoriste.

Kako javlja dobro obaviješteni „RMC sport”, Njukasl se javio PSŽ-u, ali su „sveci” poručili da ne žele da se prije ljeta rastanu sa čovjekom koji je sa Realom osvojio tri Lige šampiona i jedan pehar u Primeri.

Bonus video: