Dečić remizirao četvrti put u nizu, Rudar ne zna da postigne gol

Rudar narednog vikenda čeka Budućnost, a Dečić gostuje Petrovcu
0 komentar(a)
Mladost - Rudar, Foto: Zoran Đurić
Mladost - Rudar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.10.2017. 17:45h

Dečić je upisao četvrti remi zaredom u crnogorskom šampionatu, a Rudar nastavio da se muči.

U Tuzima nije bio golova, pa su oba tima i dalje u velikoj seriji bez pobjede - domaćin nije slavio već sedam utakmica, a Pljevljaci na slavlje čekaju već osmi meč...

Rudar je posljednji put trijumfovao još 9. septembra protiv Koma na svom terenu, u međuvremenu je i promijenio trenera, ali pod Golubinjom jednostavno ništa ne štima, jer je ekipa od tog duela sa Zlatičanima postigla samo jedan pogodak...

"Uslovi za igranje meča nam nisu odgovarali da iskažemo sve što možemo, bez obzira na probleme sa povredama. Stvorili smo nekoliko dobrih šansi u finišu, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu", rekao je trener Rudara Miodrag Vukotić.

U meču sa malim brojem šansi najbliži golu je bio Rudar u 79. minutu kada je Radomir Đalović slabo reagovao iz peterca...

"Neočekivano smo bolje igrali u drugom poluvremenu "uz vjetar", kada nam vremenski uslovi nisu bili naklonjeni. Falio nam je završni pas za više izglednih šansi. Sada ulazimo u seriju važnih utakmica i moramo da počnemo da pobjeđujemo", istakao je trener Dečića Mirko Marić.

Rudar narednog vikenda čeka Budućnost, a Dečić gostuje Petrovcu.

Dečić - Rudar 0:0

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 200. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Žuti kartoni: Nestorović (Dečić), Reljić (Rudar).

Dečić: Radović, Nestorović, Vuljaj, Racković, Kosović, Gardašević, (73. Golović/81. Jovanović), Tuzović, Kami, Vlahović, Mihailović, Golubović (62. Camaj).

Rudar: Agović, Brnović, Sopo (57. Đuričković), Đalović, Tomašević, Bošnjak, Macanović (45. Mrdak), Zečević (69. Vuković), Kartal, Reljić, Živković.

Bonus video: