Barsa nadigrala šampiona, Savić zaigrao nakon dva mjeseca

Katalonci savladali Atletiko 4:2

13076 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Konačno dobro raspoloženje na "Nou kampu", preko 74 hiljade navijača Barselone je makar na dan zaboravilo sve što im je klub priredio u posljednje vrijeme.

Barsa je nadigrala šampiona Atletiko Madrid, slavila 4:2 i preuzela četvrto mjesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona.

Ima dva boda više od ekipa Dijega Simeonea, koja je čak tri gola primila do poluvremena. To joj se nije dogodilo od januara 2015...

Janik Karasko je u 8. minutu donio prednost "kolćonerosima" na pas Luisa Suaresa i malo ko je tada mogao da predvidi šta čeka goste.

Odmah je evrogolom poravnao Đordi Alba, a velikih 3:1 su već do poluvremena donijeli Gavi na asistenciju debitanta Adame Traorea i Ronald Arauho.

Atletiko je bio totalno razbijen početkom nastavka kada je Jana Oblaka matirao Dani Alveš - već u 49. je veteran iz Brazila donio 4:1.

Atletiko je potom smanjio preko Suaresa, onda je i Alveš isključen zbog udaranja Karaska, ali se na terenu do kraja ništa suštinski nije promijenilo.

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić je zaigrao nakon dva mjeseca, bio je na terenu od prvog minuta, imao je i veliku šansu za 2:2 kada je glavom šutirao pored gola.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: