Ronaldo u krizi, Sautempton zaustavio i "đavole"

Remi na Old trafordu je, bez sumnje, zadovoljio ambicije gostiju, dok su rezultati Junajteda daleko od reputacije, kvaliteta i ambicija

7931 pregleda 4 komentar(a)
Ronaldo u duelu sa odbranom Sautemptona, Foto: Reuters
Ronaldo u duelu sa odbranom Sautemptona, Foto: Reuters

Nakon senzacionalne eliminacije iz FA kupa od drugoligaša Midlsbroa, pa mršavog remija sa Barnlijem u Premijer ligi, Mančester junajted nije mogao do pobjede ni protiv Sautemptona 1:1.

"Sveci" su, s druge strane, nastavili dobru seriju. Plasirali su se u osminu finala FA kupa, prethodno uzeli bod Sitiju, a u prethodnom prvenstvenom meču slavili na gostovanju Totenhemu.

Remi na Old trafordu je, bez sumnje, zadovoljio ambicije gostiju, dok su rezultati Junajteda daleko od reputacije, kvaliteta i ambicija.

Nastavljena je i velika napadačka kriza Kristijana Ronalda, koji u 2022. godini nije dao gol, niti imao gol-asistenciju.

Prije dva dana Ralf Rangnik je na pres konferenciji kazao da očekuje bolji golgeterski učinak od jednog od najboljih napadača svih vremena.

"Đavoli" su poveli u 21. minutu, nakon kombinacije Markusa Rašforda i strijelca Džejdona Sanča, koji je upisao prvi gol pred domaćim navijačima.

Izjednačio je Če Adams početkom nastavka.

Do kraja su oba tima imala šansi, posljednju nije iskoristio Hari Megvajer, čiji je šut zaustavio Foster.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: