FRANCUSKI MEDIJI TVRDE

Najskuplji, najbogatiji, najbolji: Nejmar ima još mnogo sitnih privilegija u PSŽ-u

"Parizijen" piše da u Nejmarovom ugovoru stoji da se na treninzima vodi računa o intezitetu igre, ta da je njegovim saigračima skrenuta pažnja da su jači startovi nad njim - zabranjeni
3 komentar(a)
nejmar, Foto: Reuters
nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.10.2017. 10:35h

Najskuplji je fudbaler na svijetu, najbolje plaćeni igrač Pari sen Žermena, sa tri miliona eura mjesečno, najveća je zvijezda u Francuskoj, ali Nejmar ima još mnogo privilegija u klubu, koje su definisane ugovorom, tvrdi "Parizijen".

"Sve su to, naizgled, sitni detalji, koji, međutim, često mogu da izazovu krupne probleme", piše list.

Tako, recimo, samo Nejmar može da na puteve nosi torbe ili kofer na kome su ispisani njegovi sponzori, dok ostali igrači moraju da koriste isključivo klupske.

Brazilac ima svoja dva lična fizioterapeuta, koja ne mogu da pružaju usluge drugim fudbalerima, tvrdi "Parizijen". Dok je igrao u PSŽ-u ličnog fizioterapeuta imao je i Zlatan Ibrahimović, ali je on bio na usluzi i odtalim fudbalerima.

"Parizijen" piše da u Nejmarovom ugovoru stoji da se na treninzima vodi računa o intezitetu igre, ta da je njegovim saigračima skrenuta pažnja da su jači startovi nad njim - zabranjeni.

List podsjeća da se nekoliko dana pred odlazak iz Barselone, Nejmar umalo potukao sa Nelsonom Semedom, koji je malo jače ušao u duel sa njim, te da je nakon tog incidenta napustio trening.

Navodno, čelnici kluba i Nejmarovi agenti razgovarali su prije potpisiavanja ugovora sa trenerom Unaijem Emerijem i objasnili mu da je potrebno da Brazilca oslobodi defanzivnih zadataka, te da je obavezan da mu pruži svu slobodu u igri.

Za sada, piše "Parizijen", ove sitne povlastice ne iritiraju saigrače, ali - "pitanje je do kada", navodi list,

Preporučujemo za Vas