Saigrači brane Megvajera: U šta smo se to pretvorili?

Navijači Engleske sinoć na "Vembliju" zviždali Hariju Megvajeru

5842 pregleda 1 komentar(a)
Megvajer, Foto: Reuters
Megvajer, Foto: Reuters

Fudbalska reprezentacija Engleske savladala je sinoć u prijateljskom meču Obalu Slonovače (3:0), a danas se više priča o ponašanju navijača nego o samoj igri Albiona.

Naime, navijači Engleske zviždali su sinoć Hariju Megvajeru prilikom svakog kontakta sa loptom. Danas su engleski reprezentativci stali u odbranu saigrača i kritikovali navijače.

„Naporno smo radili prethodnih godina da obnovimo vezu sa navijačima i zato nije u redu da Megvajer bude izviždan. Činjenica je da je odličan na terenu i da nam je svima dao lijepe uspomene, zato mi je teško da razumijem postupak navijača. Nije zaslužio ovakav tretman. Ima puno podršlu svlačionice i trebalo bi da isto bude i kod navijača“, poručio je Hari Kejn.

Megvajera brani i Džordan Henderson.

"Ne mogu da shvatim šta se zapravo dogodilo na "Vembliju". Hari Megvajer je bio veoma važan za Englesku. Bez njega, napredak koji smo zabilježili na prethodna dva velika turnira ne bi bio moguć. Da ga izvižde na domaćem stadionu, koji je razlog? U šta smo se to pretvorili? Ono što se dogodilo je zaista pogrešno. Kao neko ko sa Engleskom želi da pobjeđuje zaista sam srećan što dijelim svlačionicu sa njim. I svi se osjećamo isto", kazao je Henderson.

Bonus video: