Magični Mbape dobio čistu desetku, pa poručio: Još nisam odlučio gdje ću, ima novih elemenata

Koliko bi značio svakom timu na svijetu, Kilijan Mbape pokazao i na utakmici sa Lorijanom, jer je dao dva gola i upisao tri asistencije u pobjedi 5:1. Zato je i dobio najveću ocjenu specijalizovanog portala „Sofascore”

8697 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier
Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, makar to nije javno saopštio, iako je već viđen kao novi „galaktiko” Real Madrida.

Fenomenalni napadač Pari Sen Žermena je nakon utakmice sa Lorijanom, na pitanje da li bi postoji mogućnost da ostane na „Parku prinčeva”, odgovorio: „Da, naravno”.

„Još nisam odlučio. Potpuno sam miran. Želim dobro da razmislim, kako ne bih pogriješio. Pogotovo što je došlo do novih elemenata, dosta novih detalja, parametara. Sve moram da ih uzmem u obzir. Postaraću se da se konsultujem i sa rođacima prije nego odlučim šta dalje”, rekao je Mbape.

A koliko bi značio svakom timu na svijetu, pokazao je još jednom na toj utakmici sa Lorijanom, jer je dao dva gola i upisao tri asistencije u pobjedi 5:1!

Zato i ne čudi što je od specijalizovanog portala „Sofascore” dobio najveću ocjenu - čistu desetku.

Liga 1
foto: Sofascore

U idealnoj postavi 30. kola je i drugi dvostruki strijelac protiv Lorijana, Nejmar, sa ocjenom 8,9, a treću najvišu je dobio golman Bordoa Gaetan Pusan, koji je sa šest odbrana pomogao „fenjerašu” da odoli na gostovanju aktuelnom šampionu Lilu.

Bonus video: