Ćavi: Igrači su bili zbunjeni podrškom Ajntrahtu; Laporta: Ulaznica će biti samo na ime

Barselona zbog podatka da je Ajntraht imao veću podršku na "Nou kampu", mijenja pravila

6074 pregleda 4 komentar(a)
Navijači iz Frankfurta zauzeli Nou kamp, Foto: REUTERS
Navijači iz Frankfurta zauzeli Nou kamp, Foto: REUTERS

U Barseloni se ne stišava bura nakon eliminacije iz Lige Evrope i velike pobjede Ajntrahta na "Nou kampu" - 3:2. Navijači Ajntrahta zauzeli su ogromni stadion, a Barselona je igrala kao da je na gostovanju.

Barselona je gostujućim navijačima prodala svega 5.000 ulaznica, ali su uspjeli da se domognu brojnih godišnjih karata a na tribinama je bilo 37.746 pretplatnih ulaznica.

Predsjednik Barselone Đoan Laporta nazvao je sramotom preprodaju ulaznica.

"Ljuti smo jer smo postavili sve moguće restrikcije, poštovali smo sva pravila, ali ovakvo ponašanje ne možemo tolerisati. Nismo htjeli preduzeti mjeru da ulaznica glasi na ime navijača, lično sam bio protiv jer je ona nezgodna za navijače Barselone koji poštuju pravila i kojih je mnogo. Zahvaljujem im se što su došli da podržee Barselonu. Ipak, nemamo drugu opciju nego da uvedemo ulaznice na ime", naglasio je Laporta.

Ljut je i trener Ćavi.

"Igrali smo loše, nesporno. Ali nije svejedno kada dođete i ne očekujete podijeljen stadion kao da je utakmica finala evrokupova. Igrači su na poluvremenu u svlačionici pitali šta se događa, a niko nije imao odgovore".

Bonus video: