Kavani o odnosu sa Nejmarom: Mi smo saigrači, a ne prijatelji

"I ja i on smo igrači istog tima, moramo da imamo isti cilj, da budemo profesionalci. Nije potrebno da budemo prijatelji, ako dajemo sve za ekipu. Svaki igrač mora da bude 100 posto posvećen, ali i da poštuje saigrača", kazao je Urugvajac
1 komentar(a)
Kavani Nejmar, Foto: Reuters
Kavani Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.10.2017. 12:39h

Edinson Kavani, prva zvijezda Pari sen Žermena do Nejmarovog dolaska, potvrdio je da između njega i Brazilca ne postoji ništa više osim profesionalnog odnosa, te da njih dvojica nisu, niti će biti fudbalski prijatelji.

"I ja i on smo igrači istog tima, moramo da imamo isti cilj, da budemo profesionalci. Nije potrebno da budemo prijatelji, ako dajemo sve za ekipu. Svaki igrač mora da bude 100 posto posvećen, ali i da poštuje saigrača", kazao je Urugvajac.

Njihov sukob i rasprava oko toga ko će da izvede penal bili su tema svjetskih medija.

Priča je zatim proširena, pa se pisalo da Nejmar želi da Kavani ode iz Pariza, da Urugvajac želi da postigne što više golova, jer mu za titulu najboljeg strijelca sleduje bonus od tri miliona eura.

"Ne znam šta je trener odlučio, ko će izvoditi penale, ali on je taj koji mora da donese odluku. Mi moramo da joj se povinujemo", rekao je Kavani.

Bonus video: