Pobuna u Parizu, Navas: Želim da branim na svim utakmicama, nešto mora da se promijeni

Biće komplikovano ako ovakva situacija ostane i sljedeće sezone", rekao je Navas poslije pobjede nad Anžeom (3:0) u 33. kolu Lige 1

4113 pregleda 2 komentar(a)
Kejlor Navas, Foto: Reuters
Kejlor Navas, Foto: Reuters

Fudbaleri PSŽ-a savladali su sinoć u gostima Anže (3:0) došli na korak od titule, ali je situacija u timu daleko od idealne.

Trener ekipe Maurisio Poketino na raspolaganju ima dva golmana, oba su vrhunska, ali Donaruma i Navas ne mogu istovremeno da budu u startnoj postavi. Navas je u francuskoj ligi branio na 18 mečeva, Donaruma na 15, ali je reprezentativac Kostarike nezadovoljan minutažom koju ima.

U izjavi nakon utakmice sa Anžeom Navas je istakao da je srećan u glavnom gradu Francuske, ali da bi situacija mogla da se promijeni.

„Srećan sam u Parizu, imam dobar odnos sa Donarumom ali želim da branim na svim utakmicama. Biće komplikovano ako ovakva situacija ostane i sljedeće sezone. Nešto mora da se promijeni. Na ovaj ili onaj način. Vidjećemo šta će biti...“, rekao je Navas poslije utakmice.

Njegovu izjavu komentarisao je i Poketino.

„Navasove izjave? Mislim da nema kluba na svijetu koji ima dvojicu ovako dobrih golmana. Njihova kohabitacija je prošla jako dobro. Ovo je neprocjenjivo iskustvo koje će nam pomoći da u budućnosti bolje organizujemo neke stvari“, rekao je Poketino.

Bonus video: