Tuhel: Nikome se ne sviđa odluka Ridigera da napusti klub

"Sviđalo se to vama ili ne, i poslije Tonija će se nastaviti život u Čelsiju. Sada nam je najvažnije da završi sezonu kako je počeo, na najvišem nivou", naveo je Tuhel, prenosi Skaj sport

5520 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da se "nikome ne sviđa" odluka Antonija Ridigera da napusti klub ovog ljeta, ali je dodao da će se "zaljubiti" u koji god tim bude imao sljedeće sezone.

Ridiger, čiji ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, blizu je sklapanja četvorogodišnjeg ugovora sa Realom, a Tuhel je tokom vikenda otkrio da je ovaj 29-godišnji fudbaler odlučio da odbije novi ugovor i pređe u drugi klub.

Predstavnici ovog igrača su prošlog mjeseca razgovarali i sa Barselonom, a mediji su ga povezivali i sa Mančester junajtedom, Pari Sen Žermenom i Juventusom.

"Mislim da se to nikome ne sviđa. Nikome se ne sviđa ta odluka, ali moramo da je prihvatimo", odgovorio je Tuhel upitan o odluci njemačkog reprezentativca da napusti Čelsi.

"Sviđalo se to vama ili ne, i poslije Tonija će se nastaviti život u Čelsiju. Sada nam je najvažnije da završi sezonu kako je počeo, na najvišem nivou", naveo je Tuhel, prenosi Skaj sport.

Ridiger je bio ključni dio uspjeha Čelsija posljednjih sezona, osvojivši pet trofeja sa klubom, uključujući i prošlogodišnju Ligu šampiona.

O snalaženju bez njega, Tuhel je dodao: "To je moj posao. Zaljubiću se u tim koji budem imao i poguraću ga do krajnjih granica".

Bonus video: