Barsin promašaj ostaje u Aston Vili

Tim iz Birmingema planira da zadrži Brazilca i nakon isteka pozajmice

3542 pregleda 0 komentar(a)
Kutinjo, Foto: Reuters
Kutinjo, Foto: Reuters

U januaru 2018. godine Filipe Kutinjo je prema podacima "Transfermarkta" za 135 miliona eura (uključujući bonuse) prešao iz Liverpula u Barselonu.

Očekivalo se da Brazilac u Španiji nastavi sa dobrim partijama, ali se četiri godine kasnije o Kutinju priča kao o velikom Barsinom promašaju.

Pokušavao je Kutinjo da oživi karijeru na pozajmici u Bajernu, ali ni u Njemačkoj mu nije išlo, pa je u januaru ove godine uslijedio povratak na Ostrvo i pozajmica Aston Vili.

Na startu nove avanture Kutinjo je igrao dobro, ali je u finišu uslijedio mali pad pa u posljednjem meču u Premijer ligi, protiv Barnlija, nije bio u startnoj postavi.

I pored toga tim iz Birmingema planira da zadrži Brazilca. Kako piše "Mundo Deportivo" Aston Vila će za Kutinja platiti Barseloni 20 miliona eura i fudbaler će ostati u Engleskoj.

Kutinjo je velika želja menadžera Vile Stivena Džerarda. A i na "Nou Kampu" imaju veliku želju da se rastanu sa njim budući da je godišnje zarađivao sedam miliona eura, što je za Barsu, u ovom trenutku, previše.

Bonus video: