Dalić se izvinio navijačima nakon debakla od Austrije

Austrijanci, na čijoj je klupi debitovao Ralf Rangnik, slavili sa 3:0 u Osijeku na startu Lige nacija

2717 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Izvinjavam se navijačima, Austrija je zasluženo pobijedila, kazao je hrvatski selektor Zlatko Dalić nakon poraza 3:0 od Austrije u Osijeku na startu Lige nacija.

Austrijanci, na čijoj klupi je debitovao doskorašnji trener Mančester junajteda Ralf Rangnik, došli su do velike pobjede golovima Marka Arnautovića u 41, Mihaela Gregoriča u 54. i Marsela Sabicera u 57. minutu.

"Težak poraz. Igrali smo prvih pola sata dobro, ali nakon primljenog gola smo energetski pali i nismo mogli da se vratimo. Pokazali smo nemoć, pali smo fizički i psihički. Bili su puno brži i agresivniji od nas. Sve smo znali kako Rangnik postavlja ekipu. Griješili smo u dodavanjima i oni su osvajali teren nakon kontri", kazao je Dalić.

Hrvatska u ponedjeljak u Splitu dočekuje svjetskog prvaka Francusku, koja je u drugoj utakmici grupe Parizu izgubila od Danske 2:1.

"Sad moramo da pokažemo karakter i vratimo se. Biće jako teško. Kraj je sezone, momci su već bili na odmoru, ali tako je svima. Moramo da pokušamo da pobijedimo u Splitu i ovo popravimo na neki način."

Bonus video: