(Ne)realne želje: Navijači Intera sanjaju pakleni trio u napadu

Stiže Dibala, nije daleko ni Lukaku, u Gradu mode ih čeka Lautaro

2566 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dolazak Paula Dibale je gotova stvar, Interu se polako otvaraju vrata i za povratak Romelua Lukakua, tvrde italijanski mediji.

Belgijanac želi da se vrati, Čelsi nema ništa protiv da ga pusti nakon loše sezone, pa je londonski klub pozitivno reagovao na prvi poziv čelnika "nerazura", tvrdi Đanluka di Marcio.

Inter može da priušti Lukakua samo na pozajmicu nakon što ga je prošle godine prodao za čak 115 miliona eura.

Lukaku ima godišnju platu u Čelsiju 12 miliona, navodno je spreman na skoro dvostruko manju (sedam miliona) samo da ponovo nosi dres Intera u kojem je dvije sezone bio jedan od dominantnijih golgetera u Evropi.

Posao Čelsija i Intera je svakako komplikovan, ali navijači "crno-plavih" počinju da vjeruju da je moguće da na startu naredne sezone u napadu gledaju pakleni trio - da se Dibala i Lukaku pridruže Lautaru Martinesu.

Realnost je, reklo bi se, nešto drugačija.

Di Marcio javlja da bi dolazak Dibale i Lukakua vjerovatno značio i prodaju Lautara, jer Inter mora da se odrekne nekog od najvažnijih igrača u ekipi kako bi klub mogao da funkcioniše.

Tako je izvjesno da će "Đuzepe Meacu" napustiti jedan od četvorice - Martines, Milan Škrinjar, Alesandro Bastoni ili Nikolo Barela.

Jedino što može da promijeni situaciju kada su u pitanju odlasci je ponuda za desnog beka Denzela Damfrisa, kojeg želi Mančester junajted.

Navodno, Erik ten Hag je spreman da za Holanđanina plati 40 miliona eura, a Inter taj novac teško da bi odbio...

Klub napušta Stefan de Fraj, koji je ušao u posljednju godinu ugovora.

Za njega je zainteresovan Čelsi, kao i Totenhem i Barselona.

Bonus video: