Ultra CG organizuje prikupljanje novčanih sredstava za vlasnike zapaljenog automobila

Na kombiju bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka parkiranom u Ulici Slobodana Škerovića u Podgorici juče je oko 17.45 sati podmetnut požar

14780 pregleda 44 komentar(a)
Crnogorski navijači uoči sinoćnje utakmice, Foto: Boris Pejović
Crnogorski navijači uoči sinoćnje utakmice, Foto: Boris Pejović

Navijačka grupa Ultra Crna Gora organizuje prikupljanje novčanih sredstava za vlasnike zapaljenog kombija bosansko-hercegovačkih (BiH) registarskih oznaka.

Na kombiju bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka parkiranom u Ulici Slobodana Škerovića u Podgorici juče je oko 17.45 sati podmetnut požar.

"Ultra Crna Gora, kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer 'zaisto nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje'. Vlasnika pozivamo da nas, kad mu uručimo donaciju, časti po burek sa sirom. Ajmo Crna Gora", piše u objavi ove navijačke grupe.

Inicijativu je pozdravio SDP. Ova partija je najavila da će sjutra uplatiti donaciju, a pozvala je i ostale stranke da se priključe akciji.

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Bosne i Hercegovine igrale su sinoć neriješeno (1:1) u trećem kolu Lige nacija, a atmosfera na stadionu pod Goricom je bila fenomenalna.

Bonus video: