Hrvatski kapiten presrećan, Modrić: Jedna od dražih pobjeda

"Napokon, hvala Bogu da smo došli do te prve pobjede protiv njih, nakon deset utakmica. Sretni smo, ne samo zbog pobjede nego i zbog načina na koji smo do nje došli, našom igrom. Po prikazanom večeras, pogotovo u prvom poluvremenu, zaslužili smo ovu pobjedu", izjavio je Modrić

3232 pregleda 0 komentar(a)
Luka Modrić slavi pobjedu nad Francuskom, Foto: Reuters
Luka Modrić slavi pobjedu nad Francuskom, Foto: Reuters

Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić postigao je pobjedonosni pogodak protiv Francuske i konačno dočekao pobjedu nad "trikolorima".

Bilo je 1:0 u posljednjem junskom meču Lige nacija.

"Napokon, hvala Bogu da smo došli do te prve pobjede protiv njih, nakon deset utakmica. Sretni smo, ne samo zbog pobjede nego i zbog načina na koji smo do nje došli, našom igrom. Po prikazanom večeras, pogotovo u prvom poluvremenu, zaslužili smo ovu pobjedu", izjavio je Modrić.

"Bili su nam neka crna mačka. Uvijek smo im bili blizu, igrali smo dobro, dosta smo dobrih utakmica protiv njih, ali nikako nismo uspjeli da ih pobijedimo. Napokon se to desilo na njihovom stadionu. Sigurno je jedna od dražih pobjeda", dodao je hrvatski kapetan.

Nakon uvodnog poraza od Austrije u Osijeku, hrvatska reprezentacija je u sljedeće tri utakmice osvojila sedam bodova od maksimalnih devet, ali su Modrić i društvo jedva dočekali odmor.

"Definitivno nam znači ovaj rezultat, posljednja tri rezultata. Svaka je utakmica za reprezentaciju je važna. Termin i pretrpanost ovih utakmica mi smeta. Nakon ovakve sezone četiri utakmice u deset dana, to je nehumano i nije normalno. Sad konačno možemo da odmorimo. Mislim da smo u ove četiri utakmice dali više od maksimuma, zaslužili smo ovih sedam bodova. Šteta zbog one prve utakmice, ali na kraju moramo biti srećni i zadovoljni."

Bonus video: