Čelsi odustao od Ronalda

U razgovoru sa gazdom kluba Todom Bolijem menadžer Čelsija Tomas Tuhel rekao da mu se Ronaldo ne uklapa u koncepciju

4470 pregleda 2 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Shutterstock
Ronaldo, Foto: Shutterstock

Čelsi je odustao od dovođenje Kristijana Ronalda ovog ljeta, pišu britanski mediji.

Ronaldo je prije nekoliko dana izrazio želju da napusti Junajted, sa ekipom nije otputovao na turneju i počele su spekulacije o eventualnom transferu. Ronaldo želi da ode iz Junajteda, pošto mu je cilj igranje u Ligi šampiona, a to sa "đavolima" sljedeće sezone ne može da ostvari.

Čim je odjeknula vijest da Ronaldo želi da ide, mediji su krenuli sa mogućim transferima. Prvo je u igri bio Bajern, ali je sportski direktor Bavaraca, Oliver Kan tu informaciju demantovao. Onda se pojavio Čelsi...

Novi gazda "plavaca", Tod Boli želio je zvučno pojačanje u ovom prelaznom roku, doveo je već Rahima Sterlinga, ali je smatrao bi dolazak Ronalda bio prava "bomba".

Ipak, nakon razgovora sa menadžerom Tomasom Tuhelom čelnik Čelsija je odustao od Ronalda. Tuhel se usprotivio tom transferu, rekavši da se Ronaldo ne uklapa u koncepciju.

Tuhel je kazao i da mu je u ovom trenutku prioritet dovođenje štopera. Očekuje se dolazak Kulibalija, a na listi želja su Ake i Kimpembe.

I PSŽ je navodno odbacio mogućnost da angažuje Ronalda, pa ostaje da vidimo da li će Portugalac ostati u Mančesteru ili će, ipak, promijeniti sredinu.

Bonus video: