Ramović: Podnio sam krivičnu prijavu zbog falsifikovanja mog potpisa

"Iz medija sam saznao, a takođe i iz komunikacije sa predjednikom Udruženja fudbalskih sudija i instruktora FSCG ( UFSII FSCG), Svetozarom Ivanovićem, da je održana neka vanredna skupština udruženja", istakao je Ramović

5368 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tri dana nakon što je Dragan Drljević izabran za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Fudbalskog saveza Crne Gore, medijima se obratio prvi čovjek Udruženja fudbalskih sudija i instruktora - Udruženja klubova Centar (UFSII FSCG) - Emir Ramović.

Tvrdi da nije dobio poziv da prisustvuje, kako kaže, tajnoj sjednici Skupštine i saopštio da je podnio krivične prijave protiv NN lica zbog falsifikovanja njegovog potpisa na prošlogodišnjoj sjednici Skupštine UFSII FSCG, koja je prethodila Izbornoj skupštini FSCG.

"Iz medija sam saznao, a takođe i iz komunikacije sa predjednikom Udruženja fudbalskih sudija i instruktora FSCG ( UFSII FSCG), Svetozarom Ivanovićem, da je održana neka vanredna skupština udruženja.

Ovim saopštenjem želim da obavijestim javnost da ja kao: predsjednik Udruženja fudbalskih sudija i instruktora - Udruženja klubova Centar (UFSII- Centar - jedan od 3 konstituenta udruženja na nivou FSCG), po funkciji potpredsjednik udruženja na nivou FSCG i ovlašćeni delegat na Skupštini udruženja na nivou FSCG, nisam dobio poziv da prisustvujem ovoj, očigledno, tajnoj skupštini.

Zašto je ovo urađeno - meni je jasno, ali želim da upoznam javnost:

Predstavnik našeg udruženja na izbornoj skupštini FSCG, održanoj 30.06.2021, bio je Veljko Bošković iz Bijelog Polja i to uz pomoć falsifikovanog ovlašćenja. Naime, na tom ovlašćenju se nalazi potpis sa mojim imenom i prezimenom. Odgovorno tvrdim da ja nisam potpisao ovo ovlašćenje, već da je neko iz Saveza falsifikovao moj potpis, a zbog čega sam i podnio prijavu nadležnom Tužilaštvu.

Sva ova ujdurma, sa tajnom i pučističkom skupštinom udruženja sudija i instruktora, urađena je kako bi aktuelnom rukovodstvu FSCG pokušali da obezbijede podobnog predstavnika sudija na Skupštini FSCG sa novim ovlašćenjem, jer za ovo prošlo su i oni svjesni kako su ga pribavili.

Činjenica da nisam htio da pristanem da potvrdim ovaj falsifikat, a nuđeno mi je, i učestvujem u mutnim radnjama ljudi iz sudijske komisije FSCG, koji ne biraju sredstva kako bi očuvali ne mali broj funkcija koje pokrivaju, a samim tim i apanaže na kojima bi im pozavidjeli top menadžeri uspješnih firmi u Crnoj Gori, ja sam jedini kontrolor-instruktor suđenja koji je skinut sa liste kontrolora FSCG u protekloj godini.

Nadam se da će doći vrijeme da se poštuju Statuti i Pravilnici u FSCG i to od onih koji su iste donijeli", saopštio je Ramović.

Bonus video: