Mračna strana velikog asa: Potresna priča djevojke Rajana Gigsa na suđenju bivšoj zvijezdi Junajteda

Gigs je optužen da je 1. novembra 2020. godine napao bivšu djevojku Kejt Grenvil i nanio joj tjelesne povrede u njegovoj kući u Vorsliju, u Mančesteru

10513 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Bivša djevojka Rajana Gigsa opisala je danas pred sudom u Mančesteru "agresivno" ponašanje nekadašnjeg fudbalera Junajteda, kojem se sudi za nasilničko ponašanje.

Gigs je optužen da je 1. novembra 2020. godine napao bivšu djevojku Kejt Grenvil i nanio joj tjelesne povrede u njegovoj kući u Vorsliju, u Mančesteru.

On je, takođe, optužen i za napad na njenu mlađu sestru Emu tokom istog incidenta.

Pored toga, 48-godišnji Gigs se suočava i sa optužbama za "kontrolisanje i prisilno ponašanje" protiv svoje bivše djevojke u periodu od avgusta 2017. do novembra 2020. godine.

Gigs je odbacio sve optužbe.

Drugog dana suđenja, porota je pogledala snimak policijskog intervjua Kejt Grenvil. Ovaj intervju obavljen je u novembru 2020. godine, nakon policijske intervencije u kući Gigsa.

Ponekad u suzama, 36-godišnja Grenvil je rekla da je bila "ludo zaljubljena u njega", ali da je "od samog početka bilo crvenih zastavica".

Tužilaštvo je navelo da je Gigs tog 1. novembra 2020. glavom udario Kejt Grenvil, povrijedio joj usnu, i da je laktom u vilicu udario njenu sestru koja je pokušala da je odbrani.

"Nikada ga ranije nisam videla tako ljutog. Bio je pijan", rekla je Grenvil sudu.

"Oborio me je na pod i pokušao da mi uzme telefon iz ruke. Prišao je i udario me glavom u lice. Bila sam u šoku... Taj napad je bio drugačiji od svih prethodnih jer je imao namjeru da me povrijedi", dodala je ona.

Grenvil je detaljno iznijela svoje sumnje u Gigsovo neverstvo, a opisala je i svađu iz hotela na početku njihove veze 2017. godine. Ona je navela da ju je Gigs vukao golu po podu i da je nju i njene stvari izbacio u hodnik.

Navela je da se osjećala "poniženo i posramljeno".

Grenvil je u suzama rekla i da je imala samoubilačke misli, kao i da ju je Gigs učinio "paranoičnom" zbog čega se pitala da li je luda.

Očekuje se da će suđenje trajati 10 dana.

Bonus video: