Klop: Ponosan sam kako je ispalo na kraju, razgovaraću sa Darvinom

"Redsi" nisu startovali kako se očekivalo, remiji sa Fulamom u prvom kolu (2:2) i Kristal Palasom kod kuće (1:1), ipak, nisu razočarali Jirgena Klopa

3877 pregleda 0 komentar(a)
Nunjes i Klop, Foto: Reuters
Nunjes i Klop, Foto: Reuters

Liverpul je već na minus četiri u odnosu na Mančester siti, nakon samo dva kola Premijer lige.

"Redsi" nisu startovali kako se očekivalo, remiji sa Fulamom u prvom kolu (2:2) i Kristal Palasom kod kuće (1:1), ipak, nisu razočarali Jirgena Klopa.

"Ponosan sam kako je ispalo na kraju", kazao je Klop nakon sinoćnjeg meča.

"Ovo je bila tipična utakmica Liverpula. Pritisli smo ih, ne znam koliko su tačno šuteva blokirali u prvom poluvremenu. Neprijatno je igrati protiv njih, brzi su i imaju kvalitet i zavidnu tehniku.“

Liverpul je gubio na poluvremenu, krenuo u preokret, a onda je posao otežao Darvin Nunjes koji je dobio direktan crveni karton.

"Bila je to provokacija njihovog igrača, ali i zasluženi crveni karton. Upali smo u probleme, ali je Luis Dijas srećom postigao vrhunski gol. Naravno, osvojen bod nije rezultat iz snova, ali to je ono što imamo", kazao je Klop.

Darvin Nunjes je na meti nakon isključenja.

„Ne mogu da poreknem da je to bio crveni karton. Naravno da to nije ponašanje kakvo bi trebalo da bude. Ostaviću ga na miru da prespava noć, a onda ću sjutra razgovarati sa njim“, kazao je nemački trener.

Ekipu Liverpula već u trećem kolu čeka derbi sa najvećim rivalom Mančester Junajtedom na Old Trafordu.

Bonus video: