Borba do kraja, dok god ima šanse za baraž

"Izgubili smo, ali nećemo se predati dok god postoje šanse da dođemo do baraža. Nismo odigrali dobro, Danska je pokazala kvalitet, prije svih Eriksen, za kojeg svi znamo kakav je igrač", rekao je napadač Stefan Mugoša
77 pregleda 2 komentar(a)
Mirko Ivanić Crna Gora - Danska, Foto: Filip Roganović
Mirko Ivanić Crna Gora - Danska, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.10.2017. 21:46h

Crna Gora je izgubila od Danske, samim tim je šanse da dođe do baraža svela u domen teorije...

Tuga na licima naših igrača je bila evidentna...

"Izgubili smo, ali nećemo se predati dok god postoje šanse da dođemo do baraža. Nismo odigrali dobro, Danska je pokazala kvalitet, prije svih Eriksen, za kojeg svi znamo kakav je igrač", rekao je napadač Stefan Mugoša.

Bez dileme, povreda Stevana Jovetića je bitno uticala na izdanje "hrabrih sokola".

"Jovetić je jedan od naših najboljih igrača. Želim mu brz oporavak, nadam se da će se brzo vratiti na teren. Žao mi je i zbog publike, koja je došla u velikom broju i podržala nas. Ostao je taj meč u Varšavi, na nama je da uradimo sve da trijumfujemo i pokušamo da se domognemo baraža", istakao je Mugoša.

Mirko Ivanić je imao defanzivniju ulogu u ovom meču...

"Bolje se osjećam na terenu kada sam ofanzivniji, ali nema opravdanja - morali smo da odigramo bolje. Danska je iskoristila svoju šansu u prvom poluvremenu, mi nismo neke prilike kasnije i to je napravilo razliku. Borićemo se do kraja, dok god ima nade", kazao je vezista bjeloruskog BATE-a.

Bonus video: