Šampionska igra Sutjeske, Brnović: Zaslužena pobjeda, u 1. poluvremenu smo mogli ubjedljivije da vodimo

Sutjeska večeras u derbiju 6. kola Meridianbet 1. CFL savladala i nadigrala ekipu Dečića - 3:0

9744 pregleda 5 komentar(a)
Nenad Brnović, Foto: FSCG
Nenad Brnović, Foto: FSCG

Šampionska igra Sutjeske - Nikšićani su večeras u derbiju 6. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige savladali ekipu Dečića 3:0 i aktuelnom lideru nanijeli prvi poraz u sezoni.

Sutjeska je odigrala odličan meč, nadigrala rivala i potpuno zasluženo slavila.

"Kad igrači ispoštuju sve što tražite od njih, onda rezultat neće izostati. Tako je bilo večeras. Sve pohvale igračima - njima ide ova pobjeda i navijačima koji su došli na utakmicu. U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro, u drugom smo opet imali malo problema, ali kad se sve sagleda zasluženo smo pobijedili", rekao je nakon meča trener Sutjeske Nenad Brnović.

Sutjeska je nakon 45 minuta vodila 1:0 zahvaljujući Draganu Griviću. U nastavku su golove postigli Vuk Striković i Marko Matanović.

"Timska igra je donijela pobjedu. Realizacija u prvom poluvremenu nije bila dobra, jer smo već tada mogli da vodimo dva ili tri razlike. Drugo poluvrijeme je bilo onako kako treba da bude", bio je zadovoljan Brnović.

I u trećoj utakmici na domaćem terenu ove sezone mreža Sutjeske se nije zatresla.

"Ispoštovali smo sve što se tražilo od nas. Bili smo agresivni, konkretni i mislim da smo zasluženo pobijedili. Raduje nas dobra igra, pobjeda nam dobro znači zbog samopuzdanja. Mislim da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Dečić je kvalitetna ekipa, posebno u napadu. Raduje nas pobjeda bez primljenog gola", kazao je nakon meča štoper Nikšićana Miloš Drinčić.

Bonus video: