Nastavak fudbalske krimi-afere: Fudbalerka ponovo uhapšena zbog napada na saigračicu

Pozivajući se na kancelariju tužilaštva u Versaju, Žurnal di dimanš prenio je da je Dijalo jutros uhapšena i da se sumnjiči da je organizovala napad na Hamraui

10228 pregleda 0 komentar(a)
Hamraui i Dijalo, Foto: Printscreen
Hamraui i Dijalo, Foto: Printscreen

Bivša fudbalerka Pari Sen Žermena Aminata Dijalo ponovo je danas uhapšena zbog napada na jednu od saigračica, preneli su francuski mediji.

To je drugi put da je Dijalo uhapšena u sklopu istrage za napad na saigračicu Keiru Hamraui koji se dogodio prošle godine. Dijalo je prošlog novembra uhapšena i puštena je bez optužnice.

Pozivajući se na kancelariju tužilaštva u Versaju, Žurnal di dimanš prenio je da je Dijalo jutros uhapšena i da se sumnjiči da je organizovala napad na Hamraui.

Ona je ispitana nakon što su početkom nedjelje uhapšena četvorica muškaraca u vezi sa napadom.

Hamraui je napadnuta poslije noćnog izlaska sa Dijalo i još jednom saigračicom. Ona je izvučena iz automobila za čijim je volanom bila Dijalo, a zatim su je napali maskirani muškarci metalnim šipkama, zbog čega je zaradila nekoliko šavova na rukama i nogama.

Još se istražuje što je motiv napada. Na početku se sumnjalo da je Dijalo je naručila napad jer joj je Hamrui bila konkurencija u timu.

Zatim su francuski mediji javili da je detaljnija istraga odvukla policiju u potpuno drugom smjeru - odnosno da se sumnja da je riječ o ljubavnoj aferi, čiji je akter, niko drugi do Erik Abidal, bivši igrač, pa sportski direktor Barselone, i francuski reprezentativac.

Abidal je i saslušan u policiji zbog moguće umiješanosti u incident, jer se sumnja da je bio organizator kako bi se osvetio Keiri Hamraui, s kojom je bio u emotivnoj vezi, nakon što ga je je ona ostavila...

Bonus video: