Mesi: Mbape je zvijer, oduševljen sam što sam ponovo sa Nejmarom

„PSŽ ima isti cilj protekle dvije godine, to svi znaju, želimo da osvojimo Ligu šampiona", rekao je Mesi

4501 pregleda 0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters

Argentinski fudbaler Lionel Mesi dao je intervju za meksičke medije u kojem je govorio o odnosu sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom.

PSŽ je nakon osam kola lider u francuskoj Ligi 1 sa dva boda više od Marseja, a Mesi je ove sezone postigao šest golova, uz osam asistencija u svim takmičenjima.

„Mbape je zvijer. Jako je moćan jedan na jedan, ima i izdržljivost i brzinu. Može da postigne mnogo golova, kompletan je igrač i to pokazuje već godinama. Uopšte ne sumnjam da će i idućih nekoliko godina biti među najboljima“ istakao je Mesi.

Mesi je sa Nejmarom već sarađivao u Barseloni.

„Proveli smo lijepo vrijeme u Barseloni, možda smo mogli i više da budemo tamo, ali evo sad nas je život opet spojio. Oduševljen sam što mogu da igram sa njim, ali i provodimo slobodno vrijeme zajedno.“

Argentinac je kazao da je cilj PSŽ-a ove sezone osvajanje Lige šampiona.

„PSŽ ima isti cilj protekle dvije godine, to svi znaju, želimo da osvojimo Ligu šampiona. Prošle sezone smo ispali od Reala i to je bilo jako teško za mene, odigrali smo dvije jako dobre utakmice i mali detalji su odlučili. Ova sezona je posebna zbog Svjetskog prvenstva, ali to ne bi trebalo da utiče na nas. To je jako teško takmičenje za osvajanje, ne pobjeđuje uvek najbolji. Pripremamo se za sve izazove koji nam mogu doći na putu do tog cilja“, zaključio je Mesi.

Bonus video: