Pionirke nakon penala izgubile od Bugarske

U regularnom dijelu bilo je 2:2, nakon penala Bugarska je slavila 4:2

2325 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Ženska pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bugarske u posljednjem kolu UEFA Razvojnog turnira.

Nakon regularnog toga utakmice, nije bilo pobjednika (2:2), da bi Bugarska do pobjede došla nakon izvođenja jedanaesteraca - 4:2.

Oba gola za Crnu Goru u regularnom dijelu postigla je Angelina Drešaj, dok su na drugoj strani bile precizne Hristina Milčeva i Marija Ajanova.

"Danas smo izmijenjali sastav, što zbog povreda, što zbog pravila da sve igračice moraju igradi podjednako. Odlično smo otvorili utakmicu, ranim golom poslije lijepe akcije. Ipak, kao i u prethodnoj utakmici, protivnik je kaznio naše greške. Nespretnim reakcijama primili smo dva gola, ali nijesmo se predali, izmjenama smo osvježili ekipu na poluvremenu i bolju igru krunisali golom iz penala. Golmanka Bugarske je kasnije odbranila odlične prilike Drešaj i Vlahović. Mogli smo do pobjede, ali nijesmo imali sreće. U penal ruletu smo dva puta pogodili okvir gola, dok je protivnik svaki pokušaj pretvorio u gol, kazao je trener Ivan Tatar.

Za našu selekciju ovo je treći poraz na turniru na kojem je ostavila dobar utisak u duelima sa Sjevernom Irskom, Farskim Ostrvima i Bugarskom.

Bonus video: