Tri najbolja desna beka Engleske van stroja, Sautgejt ipak ne mora da brine

Voker, Džejms i Aleksander-Arnold van stroja, ali Engleska ima još sedam fantastičnih igrača na desnom beku

3943 pregleda 0 komentar(a)
Sautgejt je najviše volio Vokera u timu, ali..., Foto: Reuters
Sautgejt je najviše volio Vokera u timu, ali..., Foto: Reuters

Fudbaler Čelsija Ris Džejms odsustvovaće sa terena osam nedjelja zbog povrede koljena i propustiće Svjetsko prvenstvo u Kataru. On se povrijedio u utorak u drugom poluvremenu utakmice protiv Milana (2:0) u Ligi šampiona.

Prethodno su iz stroja ispali desni bek Liverpula Trent Aleksandar-Arnold, koji se povriejdio protiv Arsenaal i njegov odlazak u Katar je ušitan, baš kao i u slučaju Kajla Vokera, miljenika gareta Sautgejta selektora gordog Albiona.

Voker je operisan 6. oktobra, neće igrati u drbiju danas protiv Licverpula a nije u mančester sitiju preciziran datum njegovog povratka na teren. Svjetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a reprezentacija Engleske dan kasnije igra u prvom kolu protiv Irana.

Sautgejt je imao cijelu plejadu sjajnih desnih bekova, a sada... Gotovo siguran putnik biće Kiran Tripije iz Njukasla, tu je Aron Van-Bisaka, dok je Mat Keš iz Aston Vile zbog ogromne konkurencije odlučio da uzme pasoš Poljske.

I ne treba da čudi jer tu su i Džon Stouns, Džo Gomes, ali i ove sezone fantastični Džejms Tavernije iz Rendžersa, koji je najbolji strijelac i asistent "policajaca".

Šansu bi mogli da iskoriste i Džejms Džastin iz Lestera, Kajl Voker Piters iz Sautemptona, Ben Vajt iz Arsenala...

Bonus video: