Junajted odličan protiv Totenhema, druga pobjeda zaredom Liverpula, remi Čelsija i Brentforda

Jedini gol za Liverpul postigao je Darvin Nunjes

8593 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ažurirano: 19.10.2022. 23:09h

Fudbaleri Mančestera odigrali su odličan meč i savladali večeras na "Old Trafordu" Totenhem 2:0 u 12. kolu Premijer lige.

"Đavoli" su oba pogotka postigli u drugom poluvremenu, a rezultat je na kraju mogao da bude ubjedljiviji. Domaća ekipa je u prvom poluvremenu ređala napade, stvarala šanse, ali je Ljoris spasao Totenhem ubjedljivijeg poraza.

Junajted je poveo u 47. minutu kada je Fred šutirao, a lopta zakačila Dajera, prevarila Ljorisa i završila u mreži.

Drugi gol je postigao Bruno Fernandeš u 69. minutu.

Izuzetna partija Junajteda za razliku od Totenhema, čiji igrači su odigrali loš meč.

Drugi put ove sezone Liverpul je u Premijer ligi vezao dvije pobjede.

"Redsi" su večeras na "Enfildu" savladali Vest Hem 1:0, a jedini gol postigao je Darvin Nunjes, glavom na asistenciju Cimikasa, u 22. minutu.

Imao je Nunjes šanse da postigne gol, pogodio je i stativu, a prilike nije iskoristio ni Salah, koji je odigrao još jedan meč bez postignutog pogotka. Egipćanin je ove sezone u Premijer ligi postigao tri pogotka.

Vest Hem je mogao do boda, a najbolju šansu nije iskoristio u finišu prvog poluvremena, kada Boven nije realizovao jedanaesterac. Sjajno je reagovao Alison i odbranio udarac.

U finišu je Souček mogao da postigne gol, ali je Alison još jednom odlično reagovao.

A Čelsi je na igrao neriješeno (0:0) na gostovanju Brentfordu. Na trećoj utakmici zaredom u Premijer ligi, a petoj računajući i nastupe u Ligi šampiona golman Čelsija Kepa Arizabalaga je sačuvao mrežu. Od dolaska Potera na mjesto menadžera Kepa je postao prvi golman, brani fenomenalno, a i večeras je imao nekoliko intervencija. Brentford je prijetio preko Mbuema i Tonija, ali je Španac bio siguran na golu.

Njukasl je nastavio sa odličnim partijama i na domaćem terenu savladao Everton 1:0, a jedini gol postigao je Almiron koji igra u sjajnoj formi.

Sautempton je u gostima bio bolji od Bornmuta 1:0, a gol je postigao Če Adams.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: